01/07/2011

David Carabén

1 min
DAVID Carabén

M'aixecaré a les vuit per portar el meu fill a l'escola. Després tornaré a casa i esmorzaré un cafè amb llet i un entrepà. Quan acabi aniré a l'estudi que té un amic a prop del Palau de la Música. Estem editant un vídeo, un encàrrec que ens ha fet el CCCB. M'hi estaré tot el matí, i després menjaré alguna cosa rapideta perquè a un quart de quatre hem quedat per carregar la furgo i enfilar cap a Girona. Tenim concert a Vilabertran, dins del festival Sons del Món. Volem arribar aviadet perquè no tenim el nostre tècnic habitual i farem unes proves de so. Soparem de collons perquè el festival es fa al conjunt monàstic de Vilabertran, i la gastronomia hi tindrà un paper important. El Roger Viusà, declarat el millor sommelier europeu i el segon del món, ha escollit un vi que hauria de maridar bé amb nosaltres, un Satirs blanc. El públic farà una copa mentre escolta la música, i entre que sopen i tot, quan acabem el bolo, ens haurem plantat a la mati nada. Llavors farem una miqueta de marxandatge . Aprofitarem per parlar amb la gent que ha vist l'actuació, ja que pràcticament es l'únic moment en què podem interactuar amb el públic. Normalment fas l'actuació i te'n vas, però en aquest entorn podrem fer una copeta relaxats. Entre que recollim, baixem cap a Barcelona i ho deixem tot al local es faran les cinc. Anirem a dormir perquè demà toquem a Montjuïc. I potser quan acabem, anirem a fer una copa a l'Heliogàbal.

stats