14/05/2012

DÍDAC VALERA

1 min
DÍDAC 
 VALERA

TOT JUST LLEVAR-ME el primer que faré es preparar biberó a la meva filla, que és petiteta. És la primera tasca del dia i sempre em resulta la més agradable. Després aniré cap a la feina, que en el meu cas és el meu hort. Estic especialitzat a fer arribar el nostre producte a les llars catalanes. Conreem fruites i verdures de temporada agroecològicament. El que volem és portar a les cases dels catalans productes orgànics, d'alta qualitat, que constitueixen una font de salut. Dilluns és un dels dies que puc dedicar a estar-me a l'hort: defineixo el calendari de reg i com ens organitzarem la setmana en funció de les condicions meteorològiques, entre altres qüestions. Així passaré tot el matí, i compto amb dinar de peu i a corre-cuita.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

La majoria de les comandes es fan a través d'internet, via mail. El nostre hort és un bon exemple de com les noves comunicacions han incidit en els negocis més tradicionals. L'agrobotiga es diu L'hort d'en Dídac. El fonament comercial que tenim és simplement tenir un hort i mantenir-lo viu. Al llarg de la setmana ens dediquem a repartir les comandes que tenim. La feina que es fa a l'hort sustenta el negoci. En el conreu hi influeixen molts paràmetres, com ara les fases lunars.

El dilluns és una jornada intensa, acostumo a acabar de treballar cap a les vuit del vespre i dedico tot el dia a la feina, no espero tenir gaire temps per a l'oci. A l'hivern el meu horari laboral s'escurça un pèl, però al mes de maig el dia s'allarga i les plantes corren molt, cal seguir-los el ritme.

stats