Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Dilma Rousseff, Pere Navarro, Oriol Broggi

DILMA ROUSSEFF Tot i els múltiples escàndols per corrupció, la presidenta del Brasil no s'està de passar unes vacances luxoses. L'Estat ha invertit 270.000 euros a reformar la casa on descansa la mandatària, segons l'ONG Contas Abertas. Les imatges que mostren aquests dies Rousseff en banyador queden lluny de les de Lula da Silva, popular per muntar pícnics vora el mar com qualsevol altre brasiler.

PERE NAVARRO Justament a l'hora en què el primer secretari del PSC i el portaveu del Govern, Francesc Homs, explicaven el contingut de la seva trobada, un violí sonava de fons al Palau de la Generalitat. Sembla que PSC i CiU volen encetar l'any millorant relacions i buscant acords, tot i que la banda sonora de fons potser era el preludi que finalment tot acabi sent una tocada de violí.

ORIOL BROGGI Ja està preparant l'obra Incendies , que estrenarà al Romea, i ha obert un debat al blog Larevistilladelaperla.blogspot.com per debatre obertament sobre l'escenografia amb els companys d'equip, com l'actor Julio Manrique, l'ajudant de direcció Ferran Utzet i i l'escenògraf Sebastià Brosa.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT