Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Dragons, Viladecans, Joaquim Nadal

Dragons. Els responsables del Zoo de Barcelona han aconseguit una còpula llargament esperada: la de la parella de dragons de Komodo Guntur i Asmara. Diuen que el sexe d'aquests dragons és molt violent i no sempre funciona. Creuem els dits ara.

Viladecans. L'anomenat canvi a Barcelona també s'ha notat en l'autor del cartell de la Fira d'Abril, que enguany tindrà la mà del pintor català més influït per Tàpies i Brossa. Després que en anteriors anys el fotògraf Xevi Muntané, l'il·lustrador Miguel Gallardo i el dissenyador Custo Dalmau fossin els responsables de l'obra, enguany li ha tocat a Joan-Pere Viladecans, que, per cert, és un dels autors preferits de l'alcalde, que té quadres seus al despatx.

Joaquim Nadal. El president de la Generalitat es va absentar ahir del ple del Parlament just en el moment en què el cap de l'oposició, Joaquim Nadal, es disposava a replicar-li. Ho va fer només durant tres minuts (i per raons fisiològiques), però no va evitar el malestar de Nadal, que va recitar un llistat de mesures i, quan va arribar Mas, va començar amb l'argumentació política.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT