27/05/2011

Eduard Estivill

1 min
Eduard Estivill

M'acostumo a llevar a la mateixa hora entre setmana, entre set i un quart de vuit. Em va bé i m'agrada molt fer esport, i si sóc a Barcelona abans d'anar a treballar passo sempre pel club (el Barcino). Faré gimnàs o jugaré a tenis. Després esmorzaré, també al club: suc de taronja i un entrepà no gaire gran. Llavors ja estaré a punt per anar a la feina, cap a la Dexeus.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Procuro que els dies no em resultin rutinaris. Si toca viatge ja no ho són, però si sóc aquí em vaig alternant les feines: tres dies passo consulta, i els altres dos els dedico a preparar articles o diverses col·laboracions amb mitjans i entitats, o a concedir entrevistes. Aquest matí, per exemple, haig de passar per una ràdio a enregistrar-ne una. Però tornaré a la Dexeus, perquè hi dinaré. A la tarda tindré consulta i m'interessa acabar d'hora per altres activitats, com ara tocar la guitarra. En el cas dels divendres, a més, hi ha el cap de setmana, que sovint pugem a Sant Feliu de Guíxols. M'agrada molt el mar.

No serà el cas, però. Caldrà esperar unes hores perquè demà, dissabte, participo al matí en una conferència-col·loqui sobre el mètode d'en Pep Guardiola, i aprofitaré per preparar la intervenció.

Un bon preludi, perquè quan acabem serà el moment de marxar cap a Sant Feliu, que a la nit toca sessió especial Barça: mirarem la final de Wembley amb un grup d'amics.

stats