Publicitat
Publicitat

TOVALLONSNEGRES

Un perfil més amable

Publiquen els companys d’ El Periódico que el partit polític Ciutadans ha indemnitzat amb 153.000 euros la seva ex cap de premsa, Imma Lucas, per evitar d’anar a judici, després que ella va demandar-los per assetjament laboral. La periodista estava embarassada, el metge li va donar la baixa per risc (duia bessonada) i quan, després del part, va voler reincorporar-se al lloc de treball -explica- van fer-li fer feines humiliants amb el propòsit que marxés fastiguejada. Deixeu-me donar una dada important. Segons la demanda, era això que en diuen una “falsa autònoma”.

Em pregunto si Carina Mejías s’ha assabentat també, gràcies a la demanda, que el partit no la considera d’un perfil amable

Gràcies a aquesta demanda, a banda de comprovar que el partit prefereix pagar la morterada de 150.000 euros que anar a judici, sabem més coses de la perversa manera de funcionar no només del mercat laboral sinó també de la política. Per exemple, llegim que la periodista va passar-se un mes sense tenir cap feina concreta i com que “els responsables del partit volien limitar l’activitat mediàtica de la líder a Barcelona, Carina Mejías, per promocionar altres portaveus amb un perfil més amable, les funcions de Lucas com a cap de premsa eren irrellevants”.

Em pregunto si Carina Mejías s’ha assabentat també, gràcies a la demanda, que el partit no la considera d’un perfil amable. I si s’ha assabentat també, doncs, que de la mateixa manera que el partit volia arraconar Lucas, volia també arraconar-la a ella. Si les funcions de Lucas eren irrellevants, ¿és perquè ho eren també les de Carina Mejías? I ella ho sabia? Quan la van triar com a candidata, ¿la van triar sabent que tenia el perfil que tenia (un perfil poc amable) o van anar-lo descobrint, el perfil? ¿Van canviar d’opinió i, de cop, van veure que el perfil poc amable de Carina Mejías ja no els convenia? ¿Podria Carina Mejías dur a judici el seu partit polític per la mateixa raó que ho ha fet la seva ja ex cap de premsa?

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT