Publicitat
Publicitat

EL DIA QUE M'ESPERA

FEDERICO OPPENHEIMER

Nefròleg, és cap de la unitat de trasplantament renal de l'Hospital Clínic. Avui, activitat frenètica amb final mediàtic

M'AIXECARÉ CAP A dos quarts de set, com cada dia. Dutxa i esmorzar llegint la premsa digital. Caminaré fins a l'hospital (45 minuts) escoltant música. A dos quarts de nou, primera sessió clínica del dia, per comentar les novetats de la guàrdia del servei de nefrologia. Després em reuniré amb l'equip de trasplantament renal i de pàncrees i revisarem l'evolució dels últims trasplantaments. Després de prendre un cafè amb llet atendré dues visites que tinc citades al meu despatx per analitzar temes d'immunosupressió. A les dotze em reuniré amb la doctora Ana Escuredo, nefròloga de l'equip que està preparant un document de consens sobre l'aprofitament de ronyons de donants d'edat avançada, que presentarem divendres en una reunió a Madrid.

D'una a tres prepararé una classe que he de donar per la tarda. Tot seguit tinc una nova sessió clínica (amb entrepans per no perdre temps a l'hora de dinar). Avui correspon presentar en sessió multidisciplinària els nous casos de trasplantament renal amb donant viu que estem preparant. Hi presentarem cinc parelles. Hi participen uròlegs, nefròlegs, radiòlegs, anestesiòlegs, immunòlegs i coordinadors de trasplantament, amb la ajuda de Sílvia Olivella, administrativa que coordina tots els protocols d'estudis de donants i receptors. Després aniré a la Facultat de Medicina (al mateix recinte de l'hospital) per donar la classe que he preparat per al màster de trasplantaments d'òrgans. I al vespre aniré als estudis de TV3 per participar en el Banda ampla.

Riure, malgrat tot

Més continguts de