28/01/2012

Els cromos: Joan Maria Nin, Ferran Soriano, Cimera amb vaga, Mònica Terribas

1 min

Joan Maria Nin. El conseller delegat de CaixaBank va provocar ahir el desconcert de la premsa en afirmar que "seria desitjable" una fusió entre CaixaBank i Bankia. Nin no havia sentit bé la pregunta. Tot just acabada la roda de premsa, va dedicar-se en persona a desmentir-ho categòricament.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ferran Soriano. L'últim tuit del president de Spanair, fet dimecres, va ser per penjar un article del conseller de Territori, Lluís Recoder, sobre el futur de l'aeroport del Prat. En les últimes hores, però, Soriano i Recorder han mantingut un estira-i-arronsa sobre el futur de la companyia.

Cimera amb vaga. Els caps d'estat i de govern de la UE hauran d'anar a la cimera de dilluns que ve a Brussel·les en helicòpter a causa de la vaga general convocada a Bèlgica. Els seus avions aterraran a l'antiga base militar de Beauvechain, en lloc de l'aeroport nacional de Zaventem.

Mònica Terribas. va defensar ahir al Parlament el periodista Xavier Bosch davant el requeriment notarial enviat per Duran i Lleida exigint una rectificació per una pregunta que li va fer al programa Àgora . La directora de TV3 va recordar que en la capacitat de poder-ho preguntar tot descansa la llibertat del periodisme.

stats