13/12/2011

Els cromos: Maite Fandos, Alberto Fernández Díaz, Francisco Camps

1 min

Maite Fandos. El cotxe oficial de la regidora de Gràcia, Maite Fandos, es va veure implicat ahir en un accident de trànsit en què va atropellar dues persones, que van patir ferides lleus. Els fets van succeir poc després de les 12 del migdia a la confluència del carrer Aragó amb Pau Claris quan el cotxe va topar amb els dos vianants, un noi i una noia. Fandos va baixar de seguida del vehicle, es va interessar per l'estat dels ferits i va demanar que fossin traslladats a l'hospital per sotmetre's a una revisió d'urgència.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Alberto Fernández Díaz. L'home fort del PP de Barcelona va voler celebrar ahir el seu aniversari -en feia 50- en bona companyia. Per això va convidar a dinar els líders dels altres grups municipals: Xavier Trias, Jordi Hereu, Ricard Gomà i Jordi Portabella. Dijous ho farà amb els periodistes en el sopar tradicionalment més concorregut de la política municipal. Savoir faire.

Francisco Camps. L'expresident valencià i l'exsecretari general del PP valencià Ricardo Costa van dinar ahir dins les dependències del tribunal que els jutja pel cas dels vestits. El càtering que els van servir, però, era de qualitat: era del restaurant Diblú, especialitzat en cuina d'avantguarda mediterrània.

stats