29/02/2012

Farem un 'corta y pega'

2 min

Els tres locutors frescos graven una entrevista amb l'escriptor Àngel-Maria Llop, que acaba de guanyar el premi Dia del Llibre. Li demanen que compti mentalment fins a tres i que contesti a la trucada de telèfon com si no sabés que li truquen de la ràdio, però que quan ells li diguin que li truquen de la ràdio, fingeixi sorpresa i -si vol- digui que escolta sempre el programa.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Primer de tot li pregunten si ja ha dinat i després si farà la migdiada. Després, pel Barça i per l'Eurovegas. Al final posen aquell tall de Francisco Umbral que diu "Yo he venido a hablar de mi libro" .

"Va, va, sí, parlem del llibre -diu el locutor principal-. Com que només n'hem llegit tretze pàgines, ens el pots explicar?" L'Àngel-Maria Llop obeeix. Per no tornar-se boig, ha decidit que contestarà amb normalitat qualsevol pregunta que li formulin. Però a mig fer, sent que posen un altre tall de veu. El " ¿Por qué no te callas? ", del monarca Joan Carles. S'embarbussa. "No pateixis -li diu un dels locutors secundaris-. Tu ara segueix com si res, que nosaltres, quan editem ja farem un corta y pega ".

Quan l'autor explica que el llibre és una historia d'amor amb el teló de fons de l'Holocaust, el tècnic de so posa el començament instrumental de You can leave your hat on . Merda! Com és que no se n'ha recordat? No s'ha de dir mai la paraula amor a les entrevistes fresques!

"En aquest llibre la ciutat de Munic és molt important, oi?", pregunta el locutor principal. I ell va per contestar que no, que la ciutat de Munic només és important les tretze primeres pàgines i que després la ciutat de Girona és la important, però s'atura a temps. Si diu això li posaran aquell efecte de so que és un cop de puny. Es queda en blanc. "D'acord, aturem -fa l'altre locutor secundari-. Això ho traurem, ja farem un corta y pega ".

stats