23/12/2011

Els cromos: Jorge Fernández Díaz, Joan Herrera, Jordi Argelaguet, Luis de Guindos

1 min

Jorge Fernández. La dona del polític català explicava ahir que ella també viurà al ministeri de l'Interior, al passeig de la Castellana, 5. La vivenda de la planta superior del ministeri és incòmoda i diuen que un pèl rònega però els Fernández, que tenen els fills ja grans, se l'hauran de fer seva. La seguretat hi obliga.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Joan Herrera. El secretari general d'Iniciativa fa temps que està enfadat amb Artur Mas perquè considera que el menysté. "Ni per Nadal és capaç de tenir un to amable", va etzibar-li ahir. El líder d'ICV va tenir, en canvi, un gest amb Mas i li va fer un regal que a partir del gener té més valor: una targeta T-10 de transport.

Jordi Argelaguet. El director del CEO va haver d'explicar ahir que el Govern treia un 4,96 de nota. Argelaguet, però, va emfasitzar que, arrodonint-ho, el Govern obté un 5. "A cap país del món se'l suspèn amb un 4,96", va afegir.

De Guindos. La seu noble del ministeri d'Economia al carrer Alcalá és plena de sales, fins i tot la que va guardar l'or de la República durant la guerra. Però per al traspàs de carteres entre Elena Salgado i Luis de Guindos es va triar una sala petita. Molts es van quedar fora i la calor era asfixiant.

stats