07/09/2011

Els cromos: Francesc Homs, Bojan Krkic, Pedro Almodóvar, Mònica Terribas

1 min

Francesc Homs atenia la premsa després del consell executiu, i quan va tocar abordar els reptes de la sanitat li va agafar un atac de tos tan fort que li van haver de dur corrents un got d'aigua per no ennuegar-se amb les retallades.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Bojan també tindrà el seu llibre. Sortirà per Nadal, el publica 62 i es titula La meva vida al Barça. Primera part. Aquest "primera part" pot suggerir que prepara una trilogia o bé que té clar que tornarà al Barça.

Pedro Almodóvar ha convertit en tradició que la seva parella aparegui a les seves pel·lícules. A Hable con ella creuava una piscina nedant. A Los abrazos rotos era el cambrer del bar. I a La piel que habito és el senyor que es casa amb el personatge interpretat per Teresa Manresa.

Mònica Terribas serà l'encarregada de glossar la figura de Pep Guardiola demà quan el tècnic blaugrana rebi la Medalla d'Or del Parlament. No serà el primer cop que es veuen aquesta setmana: Guardiola ha visitat TV3 amb el seu fill, aprofitant que encara no hi havia escola.

stats