09/09/2011

Els cromos: Artur Mas, Miquel Iceta, Francesca Guardiola, Pasqual Maragall, Francesc Pena.

1 min

Artur Mas es va veure eclipsat ahir en l'acte d'entrega de la Medalla d'Honor del Parlament a Guardiola. Quan va entrar darrere del tècnic, les càmeres van seguir el de Santpedor i el van ignorar. El president, però, ho va encaixar amb un somriure i fins i tot cert alleujament.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Miquel Iceta es deixa caure sovint, quan toca celebrar reunions discretes, per la cafeteria Sandor, un dels locals emblemàtics de la Barcelona pija , en plena plaça Francesc Macià. Potser perquè al local és difícil trobar-hi un company del partit.

Francesca Guardiola, germana de l'entrenador del Barça, va deixar de treballar a l'equip de Protocol del Parlament casualment el mateix dia que el seu germà rebia la Medalla d'Honor d'or de la cambra.

Pasqual Maragall encara té al seu despatx el cartell enorme que representa Barack Obama que es va endur de Nova York en les eleccions nord-americanes del 2008.

Francesc Pena, periodista pròxim a CDC i a Francesc Homs, és el nou conseller delegat de l'Agència de Comunicació Local, de la qual depèn COMRàdio, emissora històricament vinculada al PSC. A poc a poc, el 22-M es fa notar...

stats