20/04/2012

Els cromos: José M. García-Margallo, Mariano Rajoy, Oriol Junqueras

1 min

José M. García-Margallo. El ministre d'Exteriors, aficionat a la retòrica i a les floritures lingüístiques, va citar un vers de Don Juan Tenorio , " un punto de contrición da a un alma la salvación ", per demanar a la presidenta argentina que rectifiqui. "El que estem intentant és pressionar l'Argentina perquè vegi que aquest camí no porta enlloc", va explicar Margallo.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mariano Rajoy. El president del govern espanyol, que ahir en el seu discurs va insistir a explicar les xifres en les antigues pessetes, va ser nomenat doctor honoris causa per la Universitat Sergio Arboleda de Bogotà el mateix dia que a Espanya s'anunciava que ha decidit doblar el preu de la matrícula universitària. Ho va justificar dient que només eren "uns quants euros més al mes".

Oriol Junqueras. El president d'ERC, que ahir va trencar el costum i va lluir corbata a Palau, va acabar la seva roda de premsa a corre-cuita perquè feia tard a classe. Per contra, Francesc Homs va atendre els periodistes durant una llarga estona.

stats