20/09/2011

Els cromos: Pep Guardiola, Alfredo Pérez Rubalcaba, Lluís Pasqual i CAM

1 min

Pep Guardiola és més que un tècnic. Però des del seu ja famós discurs al Parlament en rebre la medalla d'or, més. A Cadaqués fa furor com a coach . Diversos establiments han penjat aquell "si ens aixequem ben d'hora... i ens posem a pencar... som un país imparable". De Dalí a Pep!

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Alfredo Pérez Rubalcaba no sempre dissimula. Li pregunten per Carme Chacón i es fa un silenci d'uns quants segons. Va ser ahir, a Barcelona. "La relació entre dos sempre depèn de les dues persones", va dir finalment.

Lluís Pasqual és el director desaparegut. Tots els teatres de Barcelona han presentat temporada menys el Lliure, que ho va fer al juny. Per què? Perquè Pasqual tenia compromisos i no podia ser al setembre a Barcelona. El director -i el seu ajudant Juan Carlos Martel- assagen La Casa de Bernarda Alba , que va triomfar al TNC al Teatro Stabile de Nàpols.

La CAM, a punt de ser regalada pel Banc d'Espanya després d'haver estat intervinguda sense remei, era un dels patrocinadors de la Cursa de la Mercè juntament amb Adidas.

stats