07/03/2012

Els cromos: Pep Guardiola, Francesc Homs, Nicolas Sarkozy

1 min

Pep Guardiola. El diari Times publicava ahir que el propietari del Chelsea, Roman Abramóvitx, ja havia tingut un contacte amb l'entrenador del Barça per fitxar-lo. En preguntar-li sobre l'assumpte, Guardiola va tirar d'ironia: "Sí, sí, cada dia parlo amb el Chelsea".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Francesc Homs. El portaveu del Govern no es va estalviar ahir respondre a la pregunta d'un periodista sobre subvencions públiques a la JNC i ERC, però gairebé. Quan s'estava formulant, de cop va retronar a la sala de premsa el so eixordador d'un trepant... Ai, l'atzar.

Nicolas Sarkozy. Una campanya pro eutanàsia va irrompre ahir en l'escenari preelectoral francès. Els protagonistes de la campanya de l'Associació pel Dret a Morir Dignament són el president francès, la ultradretana Marine Le Pen i el centrista François Bayrou. Tots tres apareixen en un llit d'hospital. Només el socialista François Hollande s'ha estalviat de veure's mig moribund, perquè segons l'Associació va ser l'únic que, quan s'hi van adreçar, va defensar el dret a l'eutanàsia.

stats