31/10/2011

Els cromos: Guardiola, Llegeixo Messi i Duran i Lleida

1 min

GUARDIOLA omple els carrers de Catalunya amb els anuncis que ha fet per al Banc Sabadell. L'anunci en format de conversa amb Fernando Trueba és el segon del tècnic de Santpedor amb aquest banc en menys d'un any, però no serà l'últim. Té pactat fer una tercera campanya publicitària, tot i que hi tindrà un paper més secundari.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

LLEGEIXO MESSI El traductor al català de La Vanguardia li va jugar ahir una mala passada quan van traduir de manera literal el nom del crac argentí, Leo, per "Llegeixo" en un destacat que acompanyava un article sobre la suposada crisi de l'argentí, en l'edició del diari en català. Els noms propis sempre són un parany.

DURAN I LLEIDA Després de defensar el dret dels homosexuals a anar al psicòleg i la polèmica posterior, Duran va esforçar-se ahir per reconciliar-se amb el lobi gai de CDC. En una entrevista a Catalunya Informacióva deixar anar frases com: "L'homosexual és una persona tan digna com puc ser jo, que sóc heterosexual"; " L'homosexual hi deu néixer, no ho sé perquè no sóc científic"; "Són persones com qualsevol altra; tots som fills de Déu".

stats