17/02/2012

Els cromos: Pep Guardiola, Nicolas Sarkozy, Luigi de Magistris

1 min

Pep Guardiola. Des que el tècnic del Barça va lluir a Leverkusen la bufanda de l'Inter, tot són especulacions. Ahir el motociclista italià Valentino Rossi, nou cops campió del món, va confessar: "M'agradaria per al nostre Inter". Però no es fa il·lusions: "Serà molt difícil arrencar-lo de Barcelona. Allà és molt feliç". I que duri.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Nicolas Sarkozy. El president francès i ja candidat a la reelecció ha escollit com a lema de campanya "La França forta". Al cartell apareix amb la mirada serena, amb un paisatge ben blau de fons. Però el fons blau no correspon a França, sinó a... Grècia. Ho va revelar l'internauta Jean Saurien al seu compte a Twitter. Descobrir-ho va ser possible perquè la web de Le Figaro va difondre el número de l'arxiu numèric de la imatge. Sarkozy i mil i una versions del cartell i del lema electoral van ser la riota de les xarxes. Si França acaba com Grècia...

Luigi de Magistris. L'alcalde de Nàpols vol acabar amb la imatge de "joves fent l'amor als cotxes i a les motos aparcats al carrer, tapant-se amb diaris, immersos en la degradació". Solució: inventar-se un aparcament de l'amor. El love parking j a té ubicació, al barri de Barra. Tindrà pantalles divisòries. I l'Ajuntament, esclar, repartirà preservatius.

stats