09/09/2011

Sí: Josep Guardiola, Gerard Quintana. No: Jean-Claude Trichet, José Blanco.

1 min
Sí: Josep Guardiola, Gerard Quintana. No: Jean-Claude Trichet, José Blanco.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Guardiola

L'entrenador del Barça va fer ahir, en el seu discurs al Parlament per rebre la Medalla d'Honor de la institució, una defensa dels valors del treball i la constància, que són essencials i que poden portar una societat allà on vulgui, a ser un país, com ell va dir, "imparable".

Gerard Quintana

La banda que ha liderat sempre, Sopa de Cabra, inicia avui una minigira de set concerts que els portarà a fer un triple al Palau Sant Jordi de Barcelona, un doble al pavelló Fontajau de Girona i dos recitals a Palma i Tarragona.

No

Jean-Claude Trichet

El president del Banc Central Europeu va mantenir ahir els tipus d'interès i va assegurar, a més, que no té prevista una baixada dels tipus, cosa que podria animar la situació econòmica i allunyar el perill d'una recessió, la gran por que ara s'ha instal·lat a la Unió Europea.

José Blanco

El ministre de Foment considera que el Govern és el responsable de no impulsar els accessos viaris i ferroviaris al port de Barcelona, perquè hauria prioritzat altres projectes amb el fons disponible d'inversions de l'Estat.

stats