23/03/2011

He perdut la feina

1 min
He perdut la feina

Calli, no em digui res. Duc una emprenyada que no me l'acabo. Vostè creu que hi ha dret al que m'estan fent? A mi, al mític Osama Bin Laden!! Vostè sap on és can Pistraus, oi? Doncs la feina d'anys i anys per convertir-me en el malvat més malvat de tots els malvats se n'ha anat tres pobles més lluny dels afores de Pistraus. No hi ha dret!!

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

El Mossad havia instal·lat a Occident el concepte "Hem de mantenir els dictadors del món àrab perquè són l'única barrera per frenar l'ultraislamisme", cosa que a mi ja m'anava bé perquè em donava més poder que el real, i, renoi, va ser arribar les rebaixes del gener i, pam, pam, pam, els règims autocràtics han anat caient amb la mateixa facilitat que un davanter del Reial Madrid cau a l'àrea rival. I ha passat sense que ningú hagi tingut ni un trist record per a mi!! Les dictadures de Tunísia i Egipte s'han desfet sense ni un sol crit contra els americans ni contra els jueus, però també sense ni un sol crit a favor meu!! Van passant els sàtrapes i jo no hi pinto res!! Quina falta de respecte, Al·là meu!!

I ara que hi ha una guerra a Líbia, algú podria pensar que potser rasco alguna cosa... Doncs res. Gaddafi treu la pols a l'argument que funcionava fins ara ("Els rebels són d'Al-Qaida"), però els aliats occidentals el bombardegen per defensar els rebels, i demostren així que l'argument té menys futur que l'home que vivia en una haima de Botox. Definitivament, he perdut la feina. I el pitjor de tot és que com que sóc autònom no tinc dret a atur.

stats