24/11/2011

Isabel Rocatti

2 min
ISABEL ROCATTI

Em llevo a les vuit i el primer que faig és prendre'm una llimona espremuda amb aigua calenta i mel. Després faig una taula de pilates que dura uns tres quarts d'hora. Em dutxo i llavors faig meditació entre 40 minuts i una hora: consisteix a centrar-se en la respiració, en la consciència i la bona col·locació de tot el cos, i a obtenir el silenci i escoltar-lo. Fa molts anys que ho faig, i m'ajuda tant físicament com per enfocar amb claredat emocions i pensaments. Després d'això, esmorzo: el que més m'agrada és torradetes de pa de sègol i espelta amb oli i sal i un te. Arreglo la casa, vaig a comprar si em falta alguna cosa i preparo el dinar. Ara que estic fent funció acostumo a dinar molt lleuger: amanides, crema de verdures i coses a la planxa. Si no, la meva cuina és la de tota la vida, la que he après de la meva mare: faig arrossos caldosos i de tot tipus, espinacs, pasta, carn, ous... Amb el cafè veig un capítol d'Urgències, ara mateix n'estic veient la novena temporada. Descanso, em poso guapa i cap a les sis de la tarda vaig al teatre. Allà tinc una hora de perruqueria, perquè em posen el cabell canós que porto a la funció i és una mica laboriós d'aconseguir. Llavors començo l'escalfament: repeteixo l'exercici de respiració del matí, i treballo especialment la postura, perquè la roba que porto a escena és feixuga, pesa molt. La resta és escalfament vocal i relaxament del rostre, de la boca, de la mandíbula... La funció acaba a un quart menys cinc minuts d'onze, i avui, precisament, aniré a sopar amb uns amics que vénen a veure la funció.

stats