20/12/2011

JOAN PEDRERO

1 min
JOAN PEDRERO

M'AIXECARÉ CAP a les set del matí i esmorzaré el que menjo cada dia: cereals amb iogurt. El dia abans ja hauré carregat la moto a la camioneta i m'hauré preparat la roba per poder anar per feina al matí. Després d'esmorzar, agafaré la furgoneta i me n'aniré cap al circuit de Moià a entrenar-me amb la moto amb què competiré al Dakar, fent de motxiller de Marc Coma. Allà farem mànegues cronometrades d'una hora cadascuna. Ara que ja s'apropa el Dakar abaixem molt la intensitat i potser les farem de mitja hora o tres quarts, depèn de com ens trobem. Normalment en fem tres, de mànegues, abans de reunir-nos per treballar les sensacions de l'entrenament i, sobretot, el pla d'entrenament. Sempre el seguim i provem cada dia una cosa diferent: el fre del davant, com pressionar més... La intenció és arribar al Dakar amb tot estudiat per tal de conèixer la moto i les sensacions que en tenim. Un cop s'acabi l'entrenament tornaré a casa per dinar. Menjaré una mica de pasta -sempre sense salses- i pollastre, bistec o peix, tot a la planxa. És el menú de cada dia abans del Dakar. Després faré una migdiada al sofà de casa. És una cosa que m'agrada molt, és un moment perfecte! Després, em llevaré i miraré una estona internet: Facebook, Twitter... M'agrada conèixer els comentaris de la gent i saber què diu la premsa. Després, al vespre, aniré al gimnàs. Allà faré una classe d'estiraments durant una hora amb una professora i, després de la dutxa, soparé alguna cosa lleugera i aniré a dormir cap a dos quarts d'onze.

stats