24/05/2012

JOAN VERGÉS

1 min
JOAN  VERGÉS

DE BON MATÍ ANIREM a RAC1 i a Catalunya Ràdio a fer promoció del concert d'aquest vespre a l'Apolo. Aquesta setmana hem hagut de demanar festa per poder assajar al nostre estudi de Cornellà de Terri i dedicar-nos només al concert, perquè no formem part dels pocs afortunats que poden viure només de la música. Tots tenim segones feines. Així que jo estic acostumat a llevar-me d'hora, a les 7, tot i que avui allargaré una mica més la meva jornada.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Després de les entrevistes -no sé si en tenim cap més-, descansarem una mica i cap a les 5 o les 6 anirem a l'Apolo a fer proves de so. Després esperarem: a les 9 obren portes. Avui presentem l'EP que vam gravar ara fa un any amb l'Eli Paperboy Reed, el Time and Place . Fa un parell d'anys el nostre productor al disc NOW! , Binky Griptite -guitarrista de The Dap-Kings i productor d'Amy Winehouse-, ens va dir que hi havia un noi tocant a Brooklyn que molava molt. El vam escoltar, ens va agradar molt i el vam poder conèixer quan va tocar al Black Music Festival de Salt. Allà va sorgir la idea de fer una col·laboració conjunta. Ha estat una experiència brutal per a nosaltres: ells porten el soul a dins, aquesta música és d'allà, nosaltres només n'hem après.

Després del concert, quan la sala Apolo ja ens hagi fet desmuntar a tot drap per poder obrir la discoteca, anirem amb dues furgonetes cap a Madrid. Hi arribarem a les 7 o les 8 del matí per anar a gravar una actuació al programa Los conciertos de Radio 3 , de Televisió Espanyola... sense haver dormit.

stats