25/08/2012

JORDI DURAN

1 min
JORDI DURAN

VISC GAIREBÉ TOT L'ESTIUabsort del tot per la Fira del Teatre al Carrer, treballant moltíssim, fent viatges... He encavalcat festivals a França, Holanda i Suècia, en què pots fer alguna passejada però no hi ha temps per fer turisme: vaig d'espectacle en espectacle, fent contactes, planejant projectes futurs... Els que organitzem la Fira descansem quan ja ha passat, i, esclar, fora de temporada.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jo acostumava a fer les vacances repartides, però sempre hi ha el risc d'entrar en l'espiral de feina de durant l'any, i aquest any faré tres setmanes seguides de vacances just després de la Fira. Em ve molt de gust perquè ha estat un any molt dur. Tinc moltes ganes de fer les dues coses que més em relaxen: anar a la platja (que aquest any encara estic blanc) i estar a casa fent bricolatge, pintant, redecorant... Feines mecàniques que no deixen pensar. Els dies de vacances i també els caps de setmana lliures de juliol i agost els dedico a la família i invitant gent a casa a fer soparets a la fresca. També ho aprofito per retrobar-me amb amics d'aquí i d'allà.

Un altre esport fabulós de l'estiu és anar de terrasses. Algunes estones lliures que tinc les dedico a llegir, administradament, per no acabar massa de pressa, l'últim llibre de la saga Cançó de gel i foc de George R.R. Martin.

stats