18/12/2011

Els cromos: Josep Fèlix Ballesteros, Pep Guardiola, Oriol Pujol

1 min

Josep Fèlix Ballesteros, president del congrés del PSC, no sabia que l'acte, al Palau de Congressos de Barcelona, tindria una mica d'emoció extra. A la piscina que connecta el recinte amb l'Hotel Juan Carlos I es rodava una pel·lícula i, entre discurs i discurs, s'hi podia veure xeics àrabs. I, per cert, no hi havia res per menjar. L'opció de la cafeteria era de nivell: un entrepà costava de 6,5 a 8 euros.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Pep Guardiola. La FIFA no va deixar que el Barça entrenés a l'estadi de la final. Que no es gasti la gespa. Van entrenar al costat de l'hotel i Guardiola va parlar, i no pas al camp. No hi havia wifi ni connexió a internet, i cinc minuts després la premsa va haver de marxar perquè la sala estava destinada a... un casament. S'havia d'arreglar. Fora hi havia el nuvi, vestit de blanc, i senyores amb quimono. Molt professional, la FIFA.

Oriol Pujol. CDC i UDC fan anar la premsa amunt i avall. Dilluns van celebrar les respectives executives amb poc temps de diferència. Ahir va passar el mateix amb els consells nacionals. Unió el va fer a les 10.30 a la plaça Espanya. CDC, poc després de les 12 al World Trade Center. Presses generalitzades, i tot per no perdre's els discursos de Duran i de Pujol.

stats