08/04/2012

JUANJO ROVIRA

1 min
JUANJO ROVIRA

M'AIXECARÉ CAP ados quarts de vuit del matí a l'hotel de Lloret de Mar on tenim la central d'operacions del torneig durant aquests dies del MIC. Esmorzaré un cafè amb llet, cereals i una mica de fruita, com sempre, i cap a les 9 hores seré ja al camp municipal de Palamós perquè a les 10 comencen les finals. Com que la feina dura ja està feta de fa dies, la meva tasca serà supervisar que tot estigui correcte. La primera final serà la infantil, després la cadet, i tancarem amb la juvenil. Disfrutaré dels partits des la grada, però també baixaré a peu de camp, m'agrada veure'ls des de diferents punts de vista. Aniré voltant per totes les zones del camp i també passaré per la llotja per saludar les autoritats.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

És la 12a edició del MIC (Mediterranean Intenacional Cup) i, al principi, tots fèiem de tot, però ara ja som un equip en què cadascú té les seves responsabilitats. Es pot dir que he passat d'executor a supervisor.

La final dels juvenils amb què tancarem aquesta edició acabarà a quarts de dues del migdia i, després de l'entrega de trofeus, entre tots els de l'equip ho recollirem tot -anem més ràpid si hi donem un cop de mà- i després els de l'organització anirem a dinar a l'Hotel Palamós, que és al costat del camp, per fer-hi la cloenda. Faré un petit parlament d'agraïment i després cadascú marxarà cap a casa. Jo visc a Bítem (Baix Ebre), i mentre condueixi per l'autopista atendré algunes trucades de periodistes -amb el mans lliures, eh!- per valorar el torneig. Un cop a casa, faré un sopar lleuger i a dormir d'hora.

stats