22/04/2012

Els cromos: Jaume Cabré, Pere Navarro, Sant Jordi Nipó

1 min

JAUME CABRÉ L'autor de la monumenal Jo confesso no només rep el favor dels lectors, sinó també de la crítica. Ahir li va ser concedit el Premi de la Crítica de narrativa. Perejaume va rebre el de poesia per Pagèsiques . En castellà, van guanyar Ignacio Martínez de Pisón ( El día de mañana ) i Tomás Segovia (Estuario ). Antón Riveiro Coello i Olga Novo, en gallec, i Harkaitz Cano i Aritz Gorrotxategi, en basc, van ser els altres premiats.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

PERE NAVARRO El primer secretari del PSC va citar ahir una vegada més François Hollande, a qui va desitjar que guanyi avui les eleccions franceses. Però a les files del socialisme català també hi ha partidaris de l'esquerranista Jean-Luc Mélenchon. Un d'ells és Joan Ferran, que ahir es dedicava a retuitejar-lo: "Als poderosos els dic que la festa s'ha acabat".

SANT JORDI NIPÓ L'Institut Cervantes de Toquio va celebrar ahir per endavant la festa del llibre i la rosa, una jornada organitzada per l'Associació Japonesa d'Amistat amb Catalunya. Tot i que el llibre va ser el protagonista, hi va haver una mica de tot: entre altres activitats, el cuiner Josep Barahona va ensenyar a fer panellets.

stats