15/09/2011

Els cromos: Javier Faus, Josep Antoni Duran Lleida, José Bono i Xavier Trias

1 min

Javier Faus va tenir ahir un lapsus: Ibrahimovic per Abramovich, el propietari del Chelsea. El vicepresident econòmic del Barça es va disculpar admetent que està una mica "obsessionat" amb el suec. La seva venda ha sigut la més ruïnosa del món del futbol, amb unes pèrdues pròximes als 70 milions.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep antoni DURAN i LLEIDA va etzibar al president de la patronal madrilenya CEIM, Arturo Fernández, durant la Diada a Madrid: "Vaig veure en una entrevista que ets un gran fan d'Esperanza Aguirre". Silenci incòmode. Però Fernández va reaccionar com un llamp: "També sóc un gran fan teu".

José Bono ha organitzat, com si fos un comiat de solter, una festa d'adéu a la presidència del Congrés. Serà dimarts amb Zapatero, diputats i exparlamentaris. L'excusa és la inauguració d'imatges dels expresidents Azaña i Suárez per "reiniciar la tradició" de decorar la cambra baixa. I de passada deixar empremta pròpia.

Xavier trias va corregir ahir Artur Mas i el seu "govern dels millors" als dinars de la Cambra de Comerç. "Els millors els tinc jo", va dir. Apa.

stats