11/09/2011

Sí: Jaume Cabré, Javier Solana. No: Christine Lagarde, François Baroin

1 min
Jaume Cabré

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jaume Cabré

L'escriptor, que acaba de publicar Jo confesso , ha aconseguit una obra coherent i universal, segons els seus propis editors en alemany, neer landès, castellà i català. Les seves novel·les, que fins ara s'han traduït a onze llengües, dignifiquen la nostra cultura al món.

Javier Solana

L'excap de la diplomàcia de la Unió Europea analitza amb cura la realitat i assegura, deu anys després dels atemptats a Nova York, que la guerra de l'Iraq va ser un gran error, que com a conseqüència va donar més poder a l'Iran.

No

Christine Lagarde

La directora gerent de l'FMI diu ara que els 200.000 milions d'euros que es van filtrar des d'aquesta institució, que són necessaris per capitalitzar els bancs, eren només una xifra provisional i que hi havia hagut un malentès. Un error, però, que va provocar un daltabaix a les borses.

François Baroin

El ministre francès de Finances, que per torn presideix aquest any les reunions del G-7, va exemplificar la incapacitat dels mandataris per trobar una solució a la crisi del deute. "No hi ha una solució única", va concloure.

stats