04/02/2012

Els cromos: Jimmy Jump, Pasqual Maragall, Cem Özdemir

1 min

Jimmy Jump. Molts assistents a la inauguració del Docs Barcelona es van sorprendre de la presència a l'acte de Jimmy Jump. Sobretot els va cridar l'atenció que aquesta vegada per accedir al Petit Palau no es colés, sinó que hi entrés amb una invitació que li havia facilitat l'organització. L'explicació és senzilla: aquest any Jimmy Jump és el protagonista d'un dels documentals que s'hi presenten: Minut de glòria .

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Pasqual Maragall. La visita aquest dimecres de l'expresident de la Generalitat al solar de la Universitat Pompeu Fabra on s'ubicarà finalment la seu del centre de recerca contra l'Alzheimer que lidera no va donar per fer gaires floritures als fotògrafs. Però hi havia un cartell inquietant que sí que va fer les delícies de les càmeres. Hi deia: " Por favor, no pasen. Estamos instalando la moqueta ".

Cem Özdemir. Ara s'ha sabut que el líder dels Verds alemanys va assistir al Barça-Madrid de la Supercopa a l'agost gràcies a les entrades que li va facilitar un fosc personatge que fa favors a polítics. Ell ho ha justificat dient que havia vingut a reunir-se amb els seus homòlegs catalans.

stats