15/03/2012

Els cromos: El Rei vol parlar, Joan Francesc Marco, El Mobile i el Rellotge

1 min

El Rei vol parlar. El monarca espanyol va tenir ahir una petita relliscada durant l'entrega de les beques de La Caixa. Es va posar a parlar saltant-se l'ordre de l'acte i quan la reina li va retreure que abans havia d'actuar un grup de música va imitar la seva nora Letizia per dir: "Ja ho sé, però deixa'm parlar un moment". I encara va afegir: "Es nota que ella prefereix la música".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Joan Francesc Marco. La crisi ha allargat les rodes de premsa. Totes les institucions públiques busquen patrocini privat, però a canvi han de fer lluir les marques que paguen. Ahir, en la presentació del Festival de Bayreuth, el director del Liceu, Joan Francesc Marco, va presentar els seus partners -Siemens, Agbar i la Fundació Banesto- abans fins i tot que la besnéta de Wagner. Agraïts.

El Mobile i el Rellotge. La implicació de Barcelona en el recent Mobile World Congress va ser tan gran que fins i tot el rellotge de l'hotel de la plaça d'Espanya es va tunejar amb un adhesiu vinculat a la trobada. El problema és que quan s'ha acabat el congrés i s'ha retirat l'adhesiu n'han quedat rastres que no donen una imatge gaire polida de la façana.

stats