27/12/2011

Els cromos: Jordi Pujol, Miquel Calçada, Núria de Gispert

1 min

JORDI PUJOL. Després que polítics, periodistes i ciutadans marxessin de l'homenatge a Francesc Macià del dia de Nadal, l'expresident i la seva dona, Marta Ferrusola, hi van arribar discretament en cotxe. Cada any tots dos s'acosten al cementiri de Montjuïc, lluny de les càmeres, per recordar Macià, els germans Badia, Carrasco i Formiguera, els pares i els sogres, tots enterrats allà.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MIQUEL CALÇADA. Ha passat més d'any i mig fora, als EUA, on s'ha tret un màster d'administració pública a la Universitat de Syracuse. Però ja ha tornat. I vol entrar en política per "ajudar" el país. No té al cap crear cap partit, així que s'haurà d'entendre amb algun dels que hi ha.

NÚRIA DE GISPERT. Un dels diputats que més maldecaps crea a la presidenta del Parlament és Alfons López Tena, de SI. Les joventuts del partit independentista es van afegir amb un toc d'humor a l'especial relació amb De Gispert regalant-li per Nadal una vareta màgica per "premiar-la" per la seva gestió, en al·lusió a l'entrevista publicada a El País en què sortia disfressada de fada.

stats