21/02/2012

Els cromos: Jordi Portabella, Jordi Vilajoana, Miquel Iceta

1 min

Jordi Portabella. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president del grup Unitat per Barcelona s'han posat d'acord finalment almenys en una cosa: no s'han de multar els conductors que circulin per la ciutat que portin el CAT tapant la matrícula.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jordi Vilajoana. Un dels homes de confiança d'Artur Mas, destinat ara al front de Madrid, va participar ahir en l'acte de la nova entrega de documents de l'arxiu de Salamanca retornats als seus legítims propietaris. Vilajoana, esclar, va recordar el seu pas pels governs de Jordi Pujol com a conseller de Cultura.

Miquel Iceta. Tant el portaveu del PSC al Parlament com José Zaragoza, secretari general adjunt del grup parlamentari del PSOE al Congrés, no van participar ahir en l'executiva dels socialistes catalans. Tots dos hi poden anar, el primer com a representant de la Fundació Campalans, i el segon com a membre de l'executiva del PSOE. Després d'anys de controlar les executives, ara han passat a un segon pla en l'activitat del carrer Nicaragua.

stats