20/03/2012

Els cromos: Jordi Portabella, Dol antiracista, Pep Cruz

1 min

Jordi Portabella. El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona ha instat els treballadors del grup a fer vaga el 29 de març. Els càrrecs electes d'ICV no treballaran el dia de la vaga general. El PSC ha fet una "recomanació" en el mateix sentit. La protesta contra la reforma laboral ha posat d'acord el tripartit, a l'oposició.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Dol antiracista. França va anar-se'n a dormir ahir commocionada i avui s'ha llevat igual. El brutal atemptat antisemita d'ahir, amb tres nens i un adult entre les víctimes mortals, i els atacs de fa uns dies contra dos soldats de religió musulmana i un altre d'origen caribeny, eren ahir en boca de tothom. En una portada simbòlica, sobre un fons negre, el diari Libération senzillament va imprimir els noms de totes les víctimes. Dol antiracista.

Pep Cruz. Fa tres mesos, en la presentació de La vampira del Raval , l'actor va exclamar, irat: "Hi ha molta gent que viu del teatre i cap no és actor", i va denunciar l'elevat sou dels directors del TNC i el Lliure. "En temps de vaques magres, els diners han de ser per a la creació. Fora els teatres públics! El teatre no pot ser un fet institucional". Demà, el mateix Pep Cruz estrena al mateix TNC l'obra Rei i senyor . I no és broma.

stats