14/11/2011

Els cromos: Jordi Pujol, Quim Masferrer, Joan Coscubiela

1 min

JORDI PUJOL L'expresident de la Generalitat va citar ahir l'ARA en el míting de CiU a Reus. Pujol va dir que el PP té un programa clar i que no afavorirà Catalunya. "Hi ha un diari que explica molt bé el que té pensat Rajoy", va assegurar, deixant veure entre els seus papers la portada d'ahir de l'ARA en què s'explicaven els plans del PP i la seva oposició al pacte fiscal.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

QUIM MASFERRER El presentador del míting central d'ERC- RCat- Catalunya Sí, l'actor Quim Masferrer, va tenir un petit lapsus ahir quan va referir-se al candidat de la circumscripció de Lleida, Xavier Castellana, ja que li va dir el "cap de llista de la circumcisió de Lleida". Es va adonar ràpid de l'error i, després de fer-ne broma, va prosseguir cridant a parlar al "cap de llista de la fimosi de Lleida".

JOAN COSCUBIELA El candidat d'ICV feia ahir un míting a Palafrugell i un altre a Igualada. En el trajecte d'un lloc a l'altre, va quedar atrapat per un embús a la A-2 que el va fer arribar més de mitja hora tard. El bus de premsa va sortir de Palafrugell una estona més tard que Coscubiela i, en veure impossible arribar a temps a Igualada, va canviar de rumb i va marxar cap a Barcelona.

stats