08/09/2011

Els cromos: Irene Rigau, Benet i Jornet, Albert Pèlach i Josep Piqué

1 min

Irene rigau va arribar tard a classe (la roda de premsa per explicar les novetats del curs) i amb els deures fets massa a corre-cuita (un dossier amb errades que van haver de corregir). Però portava un justificant creïble: el recurs pel tema de la immersió l'havia tingut molt ocupada.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Benet i Jornet va demanar a Sergi Belbel en plena roda de premsa que no el torni a cridar més per al TNC, que ja hi ha estrenat moltes coses i que ha ocupat un espai que podria haver ocupat altra gent. "Algun dia em degollaran pel carrer; i amb raó", va dir.

Albert Pèlach, president de la Setmana del Llibre en Català, és un home optimista i, a més, de lletres. Va anunciar que l'any passat en aquesta fira s'havia venut per valor de 285.000 euros. Dues hores més tard va arribar la rectificació: en realitat eren 185.000 euros. Ai, les mates.

Josep Piqué, president de Vueling, acostuma a volar a Madrid amb el pont aeri d'Iberia. Tot i això, ahir sí que va volar amb la seva companyia, segons va revelar Jordi Évole en un tuit.

stats