27/02/2012

Els cromos: José Castro, Cesc, Vladímir Putin

1 min

JOSÉ CASTRO El jutge que ha interrogat Iñaki Urdangarin no menysté cap fil per estirar en la investigació sobre les actuacions presumptament delictives de l'Instituto Nóos. Ahir va entretenir-se en qüestions com els llocs a què dedicaven més estona les assistentes per netejar o com es va intentar desgravar fiscalment la compra d'un termos. La minuciositat del magistrat va impacientar força alguns advocats que eren a la sala.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

CESC El jugador del Barça va fer ahir un tuit de disculpa als seus excompanys de l'Arsenal, els partits dels quals sol mirar, perquè a l'hora en què jugaven (després de dinar) havia de fer la migdiada reglamentària prèvia a un partit. El Reial Madrid, però, va jugar a les 16 hores, i tots els jugadors blaugranes va fer pinya per veure'l a l'hotel on s'allotjaven a Madrid. Ai, això que no es miren els partits...

VLADÍMIR PUTIN Rússia celebra eleccions presidencials el 4 de març, però aquest cap de setmana ha viscut un simulacre electoral inèdit. Els electors podien votar per Napoleó, Churchill, Alexandre Magne o Pere el Gran. No té gaire misteri endevinar qui va guanyar. Sí, torna el tsar. I Vladímir Putin ja s'hi veu.

stats