06/01/2012

Els cromos: José Santos, Dolors Camats, Rei Gaspar

1 min

JOSÉ SANTOS El president de la Federació d'Associacions de Gitanos, José Santos -castellanoparlant-, i el de la Coordinadora de Senegalesos de Catalunya, Amadou Boka Sa -catalanoparlant-, van quedar astorats, ahir al Besòs, per la lamentable picabaralla entre periodistes per quin havia de ser l'idioma de la roda de premsa.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

DOLORS CAMATSLa portaveu d'ICV-EUiA al Parlament va gaudir ahir molt amb la Cavalcada de Barcelona i ho va voler deixar per escrit al Twitter, però amb l'alegria se li va descontrolar l'ortografia: "Però com m'agrada veure la Cabalgata ". Uix!

REI GASPAR.Els Reis d'Orient van repartir ahir caramels i regals per a tots els nens, que els van rebre per les places i carrers amb la il·lusió de sempre. En el seu pas per Barcelona, a alguns menuts els va fer gràcia comprovar com Gaspar, el mag de la barba rossa, més somrient que mai, tenia una curiosa retirada al pallasso Tortell Poltrona. Els pares, en canvi, van voler trobar absurdes semblances entre Melcior i el polític de CiU Joan Puigdollers, ves per on. I pel que fa a Baltasar, un any més va ser el més reclamat per la canalla.

stats