05/03/2012

Els cromos: Josep A. Duran i Lleida, Mariano Rajoy, Presó de Lleida

1 min

JOSEP A. DURAN I LLEIDA En una nota a la seva web, el portaveu de CiU al Congrés es va posicionar ahir a favor del projecte d'Eurovegas tot i el risc que faci créixer la prostitució "de luxe". Això sí, amb uns quants interrogants: "Si n'hi ha d'haver, ¿és millor que estiguin a la carretera com ara o discretament en un hotel? ¿O potser amb la nova circumstància en tindríem en els dos llocs?"

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MARIANO RAJOY El president espanyol, durant un míting a la localitat andalusa d'Andújar i a instàncies dels crits d'un militant que li reclamava "Gibraltar espanyol", va deixar clar: "Hi estem treballant, hi estem treballant". En una entrevista recent amb el primer ministre britànic, David Cameron, aquest va deixar ben clar a Mariano Rajoy exactament el contrari: que la sobirania de Gibraltar és innegociable.

PRESÓ DE LLEIDA En aquest centre penitenciari els reclusos estan fent a marxes forçades 600.000 fundes per a morts. La notícia no convida a l'optimisme, entre d'altres coses perquè una cosa semblant ja va passar just abans de la guerra de l'Iraq. Seran per a l'Iran? Per a Síria? Ai!

stats