24/02/2012

Els cromos: Josep Maria Vila d'Abadal, Pedro J. Ramírez, Joan Laporta

1 min

Josep Maria Vila d'Abadal. El diputat i alcalde de Vic era ahir la gran atracció als passadissos del Parlament. L'anunci de la seva candidatura per disputar a Josep A. Duran i Lleida el lideratge d'Unió va fer que molts focus se centressin en ell, que no se sentia incòmode. Si atrau tant l'atenció dels delegats democristians com ha atret la dels periodistes, té l'èxit assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Pedro J. Ramírez. El director del diari El Mundo va acusar ahir via Twitter l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol de ser un "masclista" per haver reclamat a Alícia Sánchez- Camacho que es "comportés".

Joan Laporta. La noció del temps de l'expresident del Barça no és gaire ajustada. La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, li va indicar que el temps de la seva intervenció se li havia acabat. Però el president de Democràcia Catalana no li feia cap cas. Davant la insistència de De Gispert va exclamar: "No em queda un minut?" I un cor de veus li van respondre amb un "Nooo". Estava parlant, per cert, de la fallida operació Spanair, que presidia el seu examic Ferran Soriano.

stats