19/03/2012

Els cromos: Kimi Räikkönen, José Zaragoza, Ian Thorpe, Francisco del Olmo

1 min

Kimi Räikkönen. En el seu retorn a la F-1, el finlandès va fer una pregunta de passerell als seus mecànics, quan va pensar que els comissaris volien obligar-lo a deixar-se avançar. Les seves paraules no van passar desapercebudes als comentaristes de televisió, que van sucar-hi pa durant la cursa.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

José Zaragoza. El diputat socialista va anar ahir en sessió de tarda al cinemes Diagonal a veure Los idus de marz o, la pel·lícula de George Clooney ambientada en unes primàries del Partit Demòcrata. En la foscor no es va poder apreciar si l'antic director de campanya de Carme Chacón prenia notes.

Ian Thorpe. El nedador australià havia arribat a guanyar cinc ors olímpics, però ahir va dir adéu a Londres 2012 en no superar les proves preliminars del seu país, on va acabar 21è.

Francisco del Olmo. L'àrbitre de Segona Catalana no va encaixar gens bé que un aficionat l'insultés durant el partit Andorra - la Seu d'Urgell. Ja vestit de carrer, va anar cap a la graderia a buscar-lo i va acabar agredint un altre seguidor. Al final la policia el va haver de fer fora.

stats