07/08/2012

LAIA SANZ

1 min
LAIA SANZ

ARA FA POC MÉS D'UN MES, tot i patir una fractura al peu en el Gran Premi d'Itàlia del Mundial d'enduro, vaig aconseguir acabar i guanyar la cursa, i gràcies a això ara lidero el campionat. És el tercer any que competeixo en aquesta disciplina, i ser la primera em fa una il·lusió especial. La lesió, però, em va obligar a passar pel quiròfan i m'ha deixat molt temps sense poder fer esport. Aviat estaré recuperada i podré tornar a entrenar, però ho he de fer gradualment: començaré sortint amb la bicicleta per camins, sense forçar massa. Només quan em vegi al cent per cent tornaré a les competicions d'enduro i de trial i, si tot va bé, també prepararé el Dakar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

La primera cursa del mundial d'enduro és el dia 17 d'agost, però és difícil que estigui a punt per participar-hi. Mentrestant, he aprofitat l'estiu per anar a classes d'idiomes: el temps que vaig passar a Itàlia em va permetre aprendre la parla del país, però m'agradaria saber com més llengües millor i ara ho estic intentant amb el francès.

També voldria passar alguns dies de vacances amb els meus amics, perquè la competició m'ha impedit sortir-hi durant molts anys. Són gent molt maca, però, això sí, tenen un sentit de l'humor curiós: quan em vaig fracturar el peu em van regalar una màquina per fer-m'hi massatges!

stats