Publicitat
Publicitat

EL DIA QUE M' ESPERA

LAURA ANTOJA

La capitana de la selecció catalana de bàsquet femení juga aquest migdia l'últim partit de la Copa de les Nacions

M'AIXECARÉ CAP a les nou i baixaré a esmorzar amb la resta de companyes de la selecció catalana. M'agrada menjar pa torrat amb una mica de titot i un suc natural. Els dies de partit necessito activar-me i també em beuré un cafè amb llet. Després de canviar-me, anirem cap al pavelló. Normalment em concentro amb música de Queen, però avui, com que és un duel amistós, sense tanta tensió competitiva, potser és diferent i parlaré amb les meves companyes.

Ahir vam jugar contra Euskadi i, si tinc alguna sobrecàrrega, intentaré concentrar-me per escalfar bé i evitar al màxim qualsevol risc de lesió. No necessito gaire temps per preparar-me al vestidor, així que sortiré de les primeres a la pista, on faré una sèrie d'exercicis de bot per agafar confiança a la pista. A mesura que surtin les meves companyes, m'integraré al grup per escalfar. Avui l'objectiu és passar-ho bé jugant.

Després del partit contra Galícia intentaré no pensar gaire en coses del joc, tot i que sovint no ho aconsegueixo. Utilitzo la dutxa per netejar la tensió i oblidar-me del que ha passat a la pista. No sempre me'n surto. Aprofitarem el dinar per compartir experiències amb jugadores amb les quals no acostumo a coincidir i, si ho faig, és com a rival. Segur que acabem rient, recordant qualsevol anècdota de la temporada.

A la tarda passejarem per Noia (la Corunya), ja que tenim el vol de tornada molt tard, a les onze de la nit. Suposo que soparem a l'aeroport i, ja molt cansades, arribarem a Barcelona passada la mitjanit.

Riure, malgrat tot

Més continguts de