13/12/2011

L'estan condemnant injustament?

2 min

Aquesta humil columna, sempre amarada de servei públic, publica una carta rebuda ahir a última hora. És com una nota oficial, però escrita des del sentiment personal. Diu així:

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

"No hi ha dret. Crec que és molt injust el que m'estan fent. Fins dissabte, jo era respectat com a persona i com a esportista, però des d'aquell dia tot ha anat molt, massa, ràpid. Ara mateix sóc una mena d'empestat amb qui tothom s'hi atreveix. Jo, que era un personatge públic respectat; ara reneguen i fugen de mi. Sobretot la premsa. ¿Ha vist el que publiquen sobre la meva persona? Estic molt indignat. I crec que amb raó. Però el meu sentiment va més enllà perquè han vulnerat una cosa tan sagrada com és la presumpció d'innocència. A mi se m'ha condemnat sense que ningú s'hagi plantejat que potser tot això que diuen de mi no és cert i que potser no sóc culpable. Em sento com una mena de Cameron en una reunió amb Sarkozy, però sé que, en el fons, sóc un simple cap de turc. Hi ha moltes ganes de desprestigiar la institució a la qual represento i han decidit que jo era el millor flanc per passar comptes personals, econòmics, polítics i de poder.

"Sí, potser hauria d'haver fet les coses d'una altra manera. Sé que la meva posició mediàtica hauria aconsellat un tarannà diferent, però no cal oblidar que jo he estat un gran campió i de vegades això no ho tenen en compte a l'hora de jutjar-me. No sé, tinc la sensació que ara mateix estic fent noosa i que és la meva pròpia gent qui voldria veurem ben lluny. Potser és això el que em sap més greu de tot plegat, que els meus ja no em considerin membre de la nostra gran família, aquesta que jo tant estimo i per la qual he donat els millors anys de la meva vida. Només puc dir que espero que aviat passi aquesta situació i que tot torni com més aviat millor a la normalitat perquè encara tenim totes les opcions a la Lliga i a la Champions".

(Signat: Cristiano Ronaldo.)

stats