Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Duran Lleida, Mariano Rajoy, Esperanza Aguirre, Cayo Lara

Duran i Lleida es va retrobar ahir amb l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, després que aquest li demanés en una entrevista a l'ARA que deixés el càrrec de líder d'Unió Democràtica. Tot somrient a l'hora d'encaixar, no va dubtar a dir: "I ara la foto més esperada per l'ARA".

Mariano Rajoy ha decidit copiar Iniciativa per Catalunya-Verds, que volia incloure el dret a la felicitat a l'Estatut. El líder del PP cita sovint en els seus discursos que els espanyols "tenen dret a ser feliços".

Esperanza Aguirre sap modular molt bé els seus discursos. Fa una setmana la presidenta de la Comunitat de Madrid va criticar el comunicat d'ETA i es va alinear amb l'ala dura del Partit Popular. Ahir, jornada en què compartia acte electoral amb Mariano Rajoy, no en va dir ni una paraula.

Cayo Lara,el coordinador general d'Esquerra Unida, no és gaire estimat pels seus socis d'ICV quan s'acosta a Catalunya. Avui serà en un acte en què comptarà amb el suport presencial de Jordi Miralles i Joan Josep Nuet (tots dos dirigents d'EUiA) a Sant Adrià de Besòs, però la caravana oficial de la campanya acompanyarà Joan Herrera i Joan Coscubiela en el seu periple per Lleida.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT