11/11/2011

Luis Conde

2 min
Luis Conde

Em llevo a un quart de vuit,em vesteixo i llegeixo la premsa. No esmorzo, no ho faig mai. I si algun dia excepcionalment ho faig, és amb salat i vi. Vaig a l'oficina i em reuneixo amb la meva secretaria. Amb ella repassem l'agenda. Allà sí que prenc un cafè sol. Llavors comença la jornada. De nou a dos quarts d'onze rebo aspirants. Ens dediquem a buscar alts directius, i aquesta és l'hora bona de fer entrevistes. Quan acabi vindrà el Germán, que és el cap del Saló Nàutic, i anirem cap a la Fira, a la Gran Via. Allà hi ha molts esdeveniments, presentacions, trobades, que haig de presidir. A més m'agrada moltíssim passejar-me entre els expositors. Aquest any s'han produït dos miracles: tenim quasi tots els expositors, no hi ha hagut baixes pràcticament, i l'ambient és molt bo. Hi ha menys gent que mira, però segueixen havent-hi clients que compren. Segurament perquè l'any vinent els preus pujaran. Abans de dinar m'escaparé a una conferència a l'Iese sobre aeroports que impartirà Oriol Balaguer. Serà l'única cosa fora de la feina que faré avui. En acabat aniré al village del port a dinar. Cada dia hi menjo amb deu empresaris importants a qui els interessi la nàutica. Fem una volta pel port, i llavors torno a la Fira. Durant em passaré tot el dia entre un espai i l'altre. De fet, quan acabi el dia hauré presidit fins a nou actes. Si tot va bé, a les 7 tornaré a passar per l'oficina per fer alguna trucada i posar-me el dia amb la secretaria. De fet, és possible que durant els trajectes ella m'acompanyi i avancem feina. S'ha d'aprofitar cada minut. Per acabar, un sopar amb gent del Saló posarà la cirereta al dia.

stats