30/10/2011

Els cromos: Luis Enrique, maría Dolores de Cospedal i Joan Carretero

1 min

LUIS ENRIQUE va retrobar-se ahir amb el seu passat. L'asturià, entrenador del Roma, va enfrontar-se al Milan, club en el qual l'ajudant del tècnic és Mauro Tassotti, l'home que el 1994 li va fracturar el nas durant els quarts de final del Mundial entre Itàlia i Espanya. Luis Enrique sempre havia afirmat que no perdonava aquella agressió, però 17 anys després, els dos protagonistes es van donar la mà. Va ser Tassotti el que es va acostar a la banqueta local per saludar Luis Enrique amb certa fredor.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MARÍA DOLORES DE COSPEDAL ha vist com l'aeroport de Ciudad Real es quedava sense vols poc després de la seva arribada a la presidència de Castella-la Manxa. Ahir Vueling va fer l'últim vol des d'aquesta instal·lació, inaugurada el desembre del 2008. L'aeroport està en suspensió de pagaments. Els seus creditors són les caixes que en van finançar la construcció, entre les quals, la intervinguda Caja Castilla-La Mancha.

JOAN CARRETERO comanda una formació que respon amb la disciplina d'un exèrcit a les convocatòries a què són cridats. Ja ho van demostrar en la campanya electoral de les municipals a Barcelona, en què compartien coalició amb ERC. I ahir van tornar a demostrar-ho. Els adherits a Reagrupament eren majoria aclaparadora en l'acte de presentació a Barcelona del programa electoral de la coalició ERC-RCat-Catalunya Sí. És fàcil identificar-los pel pin del logotip de Reagrupament que tots llueixen a la solapa.

stats