22/12/2011

Els cromos: Luis de Guindos, Boi Ruiz, Estrella Morente

1 min

LUIS DE GUINDOS El fins ara director de l'Instituto de Empresa i exsecretari d'estat d'Economia amb Aznar era el secret més ben guardat del govern Rajoy. Però no per a tothom. El rei també coneixia el secret. I una hora abans que Rajoy revelés el nom, la Wikipedia ja deia que l'expresident de Lehman Brothers a Espanya era ministre d'Economia.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

BOI RUIZ El conseller de Salut encara no sap com aplicarà la taxa moderadora -l'euro per medicament- que cobraran les farmàcies a partir de la primavera vinent i que pretén desincentivar l'abús en el consum de fàrmacs. Però hi ha usuaris que van per feina. Ahir, en una farmàcia de Barcelona, ja era possible trobar usuaris amb un euro a la mà preguntant què havien de fer.

ESTRELLA MORENTE Ahir havia de participar en la presentació del festival de flamenc De Cajón!, que avui s'inaugura al Liceu, però era de gira per Turquia i no va arribar a temps a Barcelona. Cap problema. La cantant va poder ser a l'acte... a través d'una connexió via Skype. Morente va aprofitar la seva intervenció per fer un cant a "les meravelles" de la tecnologia.

stats