17/12/2011

Els cromos: Mariano Rajoy, Oriol Pujol, Kiko Rivera

1 min

Mariano Rajoy. El mateix dia que serà investit nou president espanyol, el dia 21, farà el seu primer acte públic en un sopar nadalenc del PP de Madrid a Getafe al costat d'Esperanza Aguirre, la presidenta de Madrid, que l'any 2008 va qüestionar el seu lideratge. Rodríguez Zapatero, ja sense càrrec, també farà sopar de Nadal amb els seus exministres el mateix dia.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Oriol Pujol. Convergència sempre ha estat avesada a les noves tecnologies. Però no tenia Twitter. Usava el compte de la federació. Els socis d'Unió, en canvi, ja fa temps que tuitegen encara que en els últims mesos ho fan com a @ciuduran2011. Ara CDC s'hi posa i ha obert el compte @ConvergenciaCAT. A l'espera de la primera piulada, s'hi defineix com un partit "nacionalista català, democràtic, humanista i progressista".

Kiko Rivera. El fill d'Isabel Pantoja és entre els candidats a ser nominat als Goya com a millor actor revelació pel seu paper a Torrente 4 . Competirà amb el fill del metge Bonaventura Clotet, Marc Clotet, que ha debutat a La voz dormida .

stats