25/11/2011

Els cromos: Miquel Iceta, James Muir, Cimera Extra, Darryl Middleton

1 min

Miquel Iceta va mesurar tant les seves paraules i el que deia a la seva conferència d'ahir a la seu del PSC, plena a vessar i amb temperatures tropicals, que al final va haver d'anar a la taula dels periodistes per aclarir si es presentava o no com a secretari general, perquè ni això havia quedat clar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

James Muir, president de Seat, té una opinió curiosa dels catalans. A la conferència que va fer dilluns a l'IESE va comentar que l'entrada a la Xina serà fàcil perquè allà, com aquí, les coses "no vénen de mitja hora".

Cimera Extra era el nom d'un blog polític i satíric que havia estat el més crític amb el tripartit. Vinculat a persones pròximes a Convergència, a falta d'enemic ha decidit plegar i ja no està actiu a la xarxa.

Darryl Middleton, jugador de bàsquet del Girona, cuinarà dissabte un dinar solidari al Centre d'Acolliment La Sopa de Girona. Coincidint amb el dia de les persones sense llar i el Dia d'Acció de Gràcies als Estats Units, farà el tradicional gall dindi rostit amb guarnició.

stats